У підпалі центрального офісу КПУ, який стався вчора, 9 квітня, взяли участь представники виконавчої структури влади та коаліції Верховної Ради.

Про це під час засідання парламенту заявив лідер КПУ Петро Симоненко, передав кореспондент «ГолосUA».

Він зазначив, що вчора було скоєно черговий злочин - знищено будівлю Центрального комітету Компартії.

 
 
«Учасниками цього злочину є політичні партії, що входять до виконавчої структури влади України, коаліції Верховної Ради», - заявив лідер КПУ, підкресливши, що всі події минулої ночі свідчать тільки про одне - сліди злочинів знищуються фашистськими методами.
При цьому Симоненко підкреслив, що річ не тільки в тім, що знищено будівлю центрального комітеті Компартії - партії, за яку проголосували понад 5 млн громадян України.

«Ми - свідки того, що багаття з книг, підпал Рейстагу - це все уже було. Я ще раз хочу підкреслити, що там діяли мародери і просто злодії, вони вивезли техніку, знищили приміщення всередині, меблі, вони палили книги, атрибутику і прапори. Палили прапори Перемоги - знищували велич подвигу наших дідів і прадідів», - зазначив лідер КПУ.

Він наголосив, що Європа повинна розуміти, що націонал-фашистський режим, який встановився на території України, - це загроза для світового суспільства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225