Печерський районний суд 8 квітня змінив запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт для співробітника спецпідрозділу внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ «Ягуар» Леоніда Ломоноса, який підозрюється у знущаннях над активістом Євромайдану Михайлом Гаврилюком.

Про це «Українським новинам» повідомив адвокат підозрюваного Володимир Курмазенко.

«8 квітня запобіжний захід для мого підзахисного було змінено... Суд відпустив його під домашній арешт, у себе вдома він повинен знаходитися з 22:00 до 8:00», - повідомив захисник.

Він уточнив, що згідно з рішенням суду, Ломонос повинен перебувати вдома, за місцем своєї реєстрації в селі Калинівка (Вінницька область).

Адвокат зазначив, що позов у суд з проханням переглянути рішення про арешт Ломоноса за нововиявленими обставинами подавала сторона захисту, а також підтримала сторона обвинувачення.

Курмазенко наголосив, що потерпілий Гаврилюк відмовився від претензій до підозрюваного, а також командир військової частини, де служить Ломонос, погодився взяти його на поруки.

Нагадаємо, раніше Печерський суд заарештував на 2 місяці бійця спецпідрозділу «Ягуар», який підозрюється в тому, що брав участь у знущаннях і завдавав тілесні ушкодження активісту Євромайдану Гаврилюку.

4 квітня суд відмовився відпустити Ломоноса під домашній арешт.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

254