Конституція Республіки Крим не буде ухвалена 11 квітня. Про це заявив голова Державної Ради Республіки Крим Володимир Константинов.

«У п'ятницю відбудеться історичне засідання Державної Ради Республіки Крим. Використовуючи свої повноваження, я скликаю позачергове засідання Державної Ради для затвердження Конституції Республіки Крим як суб'єкта Російської Федерації. Це - історичне засідання», - цитує його слова прес-служба кримського парламенту.

Він також повідомив, що сьогодні, 9 квітня, відбудеться підсумкове засідання Конституційної комісії щодо підготовки проекту Конституції Республіки Крим.

«Комісія працювала дуже активно. Хочу сказати велике спасибі за роботу всім членам комісії. Сьогодні ми завершуємо основні консультації. Напрацьована потужна база, яка, я в цьому абсолютно переконаний, дасть потужний поштовх у розвитку Республіки Крим та кримського суспільства», - сказав він.

Константинов закликав усіх депутатів Державної Ради бути присутніми на позачерговому пленарному засіданні 11 квітня особисто. «Ніякі питання не можуть бути важливіші за це», - зазначив спікер.

Нагадаємо, в ході референдуму про статус Криму, який відбувся 16 березня, 96,77% виборців півострова підтримали його приєднання до Росії.

18 березня Росія, представники невизнаної Республіки Крим і Севастополя підписали договір про входження півострова до складу РФ.

20 березня Держдума РФ ухвалила рішення про входження Криму до складу РФ. 21 березня аналогічне рішення ухвалила Рада Федерації Росії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

505