Нинішній владі потрібно в першу чергу почути людей, що живуть на південному сході України. Про це на брифінгу в парламенті заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи посилення відповідальності за посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни та державну зраду.

«Коли ми були при владі, нас весь час закликали не провокувати ситуацію, адже там на Майдані зібралися люди. Так от, більшість людей, які збираються на сході України, - це також мирні люди. Якщо хтось каже, що там є якісь шпигуни, провокатори або терористи, то у влади достатньо механізмів для того, щоб працювати в цьому напрямі, а не дурницями займатися політичною тут у сесійній залі і не нагнітати ситуацію», - заявив він.

Єфремов наголосив, що нинішній владі потрібно в першу чергу почути людей, що живуть на південному сході України. «Просто почути їх, якщо це не буде відбуватися, то ви прекрасно розумієте, ситуація може радикалізуватися й далі, і до чого це може призвести відомо лише одному Богові. Ми намагаємося застерегти владу від цього, але, на жаль, у відповідь чуємо тільки загрози і брязкання зброєю», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, Верховна Рада України посилила відповідальність за посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни та державну зраду.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246