Будь-яка втрата авторитетних людей партією завжди позначається на її рейтингу і репутації. Про це в ексклюзивному коментарі кореспондентові Forum'у заявила нардеп від фракції Партії регіонів Олена Бондаренко.

Відповідаючи на запитання, чи не шкода було ПР втрачати своїх важковаговиків, вона відповіла: «Звичайно, шкода і це навіть не те слово. Адже «шкода» - слово з розряду емоційних оцінок. Насправді партія завжди сильна своїми прихильниками та кадрами, і будь-яка втрата нехай навіть ситуативна, авторитетних, шанованих людей завжди б'є і по рейтингу, і по репутації. Але партія є не мертвим, а живим організмом, і такі речі завжди будуть відбуватися. З 1997 року ПР завжди йшла шляхом об'єднання різних політсил під своїми прапорами. Слава Богу, до цього моменту доля розкольників нас минула, і я сподіваюся, цю традицію ми збережемо, як би важко нам не було», - сказала вона.

Бондаренко наголосила, що ПР продовжить роботу для поліпшення іміджу та підвищення рейтингів. «Є один шлях до серця виборців - говорити, спілкуватися, дуже уважно слухати і намагатися всі доручення виборців втілювати у життя», - підсумувала нардеп.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231