Правоохоронними органами встановлено осіб, які брали участь у масових заворушеннях у Донецьку. Про це заявив прокурор Донецької області Микола Франтовський, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

«За два минулі дні у Донецькій області мали місце численні факти порушення законодавства. Групами агресивно налаштованих сепаратистів були захоплені адміністративні будівлі Донецької облдержадміністрації та Управління Служби безпеки. Це - кримінальні злочини. Хто б не скоював і координував ці дії - порушники відповідатимуть згідно з чинним законодавством», - йдеться в заяві.

За його словами, наразі правоохоронними органами встановлені особи, які брали участь у масових заворушеннях. «Вживаються всі необхідні заходи для затримання порушників. Діям всіх без винятку учасників подій буде дана принципова правова оцінка», - зазначив прокурор.

Франтовський наголосив, що фіксується кожен факт порушення закону і слідчими вивчаються всі протиправні дії сепаратистів. «Органами міліції регіону та Управлінням Служби безпеки в Донецькій області проводиться вичерпний ряд слідчо-оперативних заходів у рамках розслідування подій, які мали місце в останні дні. Підкреслюю, правоохоронними органами вживається достатньо заходів для нормалізації ситуації в регіоні», - підсумував він.

Нагадаємо, 6 квітня в Донецьку проросійські активісти захопили будівлі ОДА та СБУ.

Сьогодні, 7 квітня, люди, що захопили напередодні будівлю Донецької обласної державної адміністрації, провели збори, на яких проголосували за декларацію про суверенітет так званої Донецької народної республіки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1389