Для розвитку економіки повинна бути забезпечена стабільність національної валюти та функціонування банківської системи. Про це заявив один із керівників Партії регіонів, віце-прем'єр у 2012-2014 р. Олександр Вілкул, повідомляє його прес-служба.

«Споживче кредитування та кредитування бізнесу має йти за ставкою не більше 4-7% на рік. А кредити на житло під 3% річних терміном на 20 років. Також ми принципово проти податків на депозити в банках», - сказав Вілкул.

Він акцентував увагу на тому, що іпотечне кредитування є стратегічно важливим для економіки. «Це не тільки вирішення житлових проблем мільйонів українських родин, але й розвиток будівельної галузі, в якій одне нове робоче місце забезпечує створення п'яти робочих місць у суміжних галузях», - зазначив політик.

«Ми вже провели підготовчу роботу. За три роки близько 15 тисяч українських сімей змогли придбати житло завдяки підтримці держави. І нашим наступним кроком після виборів стане запуск Програми будівництва житла індустріальним методом - цілими мікрорайонами, що дозволить будувати по 50 тисяч квартир на рік», - підкреслив Вілкул.

«Всі ці пункти розроблені Партією регіонів і включені до виборчої Програми Михайла Добкіна - кандидата в Президенти, якого підтримала партія», - підсумував він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

458