Цими вихідними на Лісовому масиві стартував футбольний чемпіонат серед команд батьків учнів шкіл масиву. Чемпіонат організований за ініціативи батьків та особистої підтримки Геннадія Виходцева, голови правління «Соціального центру Геннадія Виходцева», який ось уже чотири роки працює на Лісовому.

Взяти участь у турнірі виявили бажання представники дев'ять з одинадцяти шкіл. Також до команд-учасниць приєдналися Самооборона Лісового масиву, викладачі Київського Національного торговельно-економічного університету та команда парафіян Храму Адріана і Наталії.

 
 
Так, кожні вихідні (субота і неділя) на стадіонах середніх шкіл №147 та 202 жителі Лісового зможуть прийти і підтримати свої улюблені команди. Ігри проходитимуть за коловою схемою. За правилами турніру, вік гравців - від 25 років, склад команд - 7 осіб на полі +воротар. Тривалість таймів - 30 хв. перерва - 15 хв. Планується, що дві фінальні ігри відбудуться 17 травня.

«Наша мета - на власному прикладі показати підростаючому поколінню, що означає здоровий спосіб життя. На жаль, за роки незалежності була втрачена система організації дозвілля дітей. Вони віддані «вулиці», що в свою чергу призводить до зростання дитячої наркоманії та алкоголізму. Сьогодні на поле вийшли батьки, вони грають за призи та подарунки, вони грають за здоров'я і майбутнє своїх дітей. Це дуже потужний стимул», - зазначив Виходцев.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147