Зрадою інтересів партії і країни назвав народний депутат, кандидат у Президенти України Сергій Тігіпко чистки та репресії проти інакодумців, які розгорнулися в Партії регіонів.

«У найважчий час я залишався в лавах Партії регіонів і фракції. Але сьогодні партію перетворили на філію конкретної фінансово-промислової групи, на приватне підприємство. З партії почали масово виганяти тих, хто спробував відкрито підтримати мою кандидатуру. Я також виключений із Партії регіонів. Найближчим часом будуть виключені всі мої соратники в партії. Це зрада інтересів партії і країни», - заявив Тігіпко.

За словами політика, ця «зрада почалася не сьогодні» і «саме ці люди винні в тому, що творить тимчасовий уряд в Україні».

Тігіпко підкреслив, що він і його соратники як могли чинили опір злочинній погоджувальній позиції керівництва фракції і, на відміну від керівництва ПР, не голосували за прем'єра Яценюка та за «призначення націоналістів на державні посади», а саме віце-спікера Кошулинського та в.о. генпрокурора Махніцького.

«І це був не конфлікт інтересів - голосування за правих націоналістів було прямою зрадою інтересів мільйонів виборців», - пояснив Тігіпко.

Політик також підкреслив, що сьогодні саме функціонери партії виносять на порядок денний сепаратистські ідеї. «Сьогодні «Правий сектор» і «Свобода» задають тон у Києві. Жителі південного сходу шукають порятунок у радикальних настроях. В тому що жителі Донецька і Луганська не відчувають себе захищеними - вина і Партії регіонів», - сказав він.

«Мені не по дорозі із сепаратистами, з прогнилими апаратниками та шахраями, які захопили керівництво в партії. Які відстоюють свої бізнес-інтереси за рахунок країни. Я зробив усе що міг, щоб провести в партії демократичні зміни. Побудувати систему, за якої керівництво партії чутиме рядових членів партії. Але шанс на оновлення Партії регіонів втрачено», - підсумував Тігіпко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271