В Україні необхідно створити таку політичну систему, де на чолі кута буде людина та її потреби. Про це в програмі «Майдан. Точка відліку» сказала кандидат у Президенти України Наталія Королевська.

«Що стосується, якою повинна бути система, то ми повинні чітко розуміти, що є центр і є людина. Так от те, що відбувається в центрі, куди збираються всі гроші з усієї України, і те, що відбувається у людини вдома, це чорне і біле. І тому завдання реалізувати саме ту модель, коли на перше місце, на вершину нашої країни ми зможемо поставити людину», - сказала вона.

Королевська зазначила, що виступає за єдину, неподільну, суверенну Україну. Разом із тим, за її словами, сьогодні кожен має набратися терпіння і розуміння ситуації, коли йдеться про децентралізацію та про зміну системи.

«У нас сьогодні колосальні можливості побудувати країну, в якій у кожної людини буде право реалізувати себе і для цього потрібно міняти підходи, тому що те, що вийшло за 23 роки, не влаштовує жодну людину ні у Луганську, ні у Львові, ні у Києві», - зазначила Королевська.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

495