Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 28 березня по 4 квітня.

«Я сподіваюся, що це був останній сюжет, який я побачив у ЗМІ про пересування кортежами», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк сподівається, що його підлеглі більше не їздитимуть в кортежах і не перевищуватимуть допустиму швидкість.

«Приберіть усі кортежі - вони не потрібні. Приберіть всі мигалки - вони не потрібні. Захищати політика, чиновника може тільки його чесна робота», - лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко про те, що чиновникам треба відмовитися від супроводу кортежів.

«Багато людей хочуть мене вбити, багато людей хочуть мене дискредитувати, багато людей хочуть мене усунути або відправити у відставку. Така моя робота, я до цього ставлюся нормально», - міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє про готовність піти у відставку.

«Допомога нам, безумовно, потрібна, але не на танках і не з калашниковими в руках», - регіонал Нестор Шуфрич вважає, що Росія своїми недружніми діями позбавила проросійськи налаштованих політиків в Україні підтримки.

«Тимошенко також слід зрозуміти, що після стількох смертей на Майдані ми опинилися в новій країні, яка заслужила новий менталітет і нових політиків», - кандидат у президенти України Петро Порошенко про те, що Юлії Тимошенко варто відмовитися від президентських амбіцій.

«Я і так щодня підтримую Петра Порошенка, я і так регулярно купую цукерки Roshen, регулярно моя родина вживає тільки цю марку. Я думаю, що це хороша підтримка», - лідер партії «Батьківщина», кандидат у президенти Юлія Тимошенко про підтримку свого суперника на виборах Петра Порошенка.

«Все, що ви можете постачати згідно з угодою, має вже стояти на колесах», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про відкриття європейського ринку для українських товарів.

«Росія платитиме подвійну, потрійну ціну за всі провокації, які вона робить проти незалежної суверенної держави», - в.о. Президента Олександр Турчинов про дії Росії в Криму.

«Це моє хобі. Я це любив і люблю. Хто мав яке право у мене їх забирати? Це моя душа!», - екс-президент Віктор Янукович про свою колекцію старовинних автомобілів.

«Це вікно у нас відкриється через місяць. Тому я прошу, щоб ми були готові до постачання продукції. Щоб не сталося так, що двері відкрили, а ми стали перед дверима і дивимося», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про готовність постачати українські товари на ринок ЄС.

«Як свого часу Афганістан призвів до падіння режиму Російської імперії, - так само Крим призведе до падіння режиму Путіна», - в.о. Президента Олександр Турчинов переконаний, що ситуація з Кримом призведе до падіння режиму Путіна».

«Це черговий «путінський фейк», - лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош заперечує спрямування в Росію своїх активістів для підготовки терористичних актів.

«Російська ідея про федералізацію - це ідея як знищити Україну. Ми вдячні їм за поради, але нехай вони зі своєю федералізацією розберуться», - прем'єр-міністр України Яценюк просить Росію не втручатися у внутрішні справи країни.

«Конкурувати з Кличком, моїм другом, в таких умовах означатиме бої без правил», - політик Юрій Луценко про те, що не братиме участі у виборах мера Києва.

«Ми розуміємо, що ми збираємо не ангелів з німбом і крильцями. Ми збираємо живих людей, активних людей, які не завжди поділяють наші методи і форми боротьби. Анархія та отаманщина - це дуже погано», - лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош про те, чому силовий блок партії був розпущений.

«Коли я кажу - «наші» - це власність і людей, які живуть у Львові, і людей, які живуть в Донецьку. Але це точно не власність тих людей, які живуть у Москві», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про те, що Крим - територія України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2310