Народний депутат України, кандидат у президенти Сергій Тігіпко заявляє про початок репресій у Партії регіонів щодо керівників парторганізацій, які не підтримують висунення Михайла Добкіна на пост глави держави від партії.

«Одноосібним рішенням Бориса Колеснікова було заборонено проведення партійних конференцій в низці областей. Відсторонені від посади і виключені з партії голови Одеської, Кіровоградської, Чернівецької, Житомирської, Вінницької, Київської обласних парторганізацій, Київської міської організації Партії регіонів та інших. Це ціна відмови від підтримки кандидата Добкіна», - заявив Сергій Тігіпко.

Він зазначив, що замість модернізації партії остаточно взято курс на закручування гайок і боротьбу з інакодуманням, продемонстровано повну невідповідність викликам, які стоять перед партією, а також потребам рядових партійців.

«По суті, в партії почалися репресії. Люди, які пережили нещодавні трагічні події, часто ризикуючи життям, тепер виявилися беззахисними перед свавіллям партійної верхівки. Новоявлені керівники, які представляють одну фінансово-промислову групу й один регіон, намагаються нав'язати свою волю іншим партійцям з усієї України», - сказав політик.

Сергій Тігіпко також додав, що найближчими днями його як кандидата в президенти збиралися підтримати 15 обласних організацій Партії регіонів. «У сформованій ситуації я змушений звернутися до своїх товаришів по партії з проханням не робити цього публічно. Інакше в керівництві партії на всіх рівнях не залишиться більше порядних людей, які по-справжньому вболівають за партію і країну», - підсумував Тігіпко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

531