Роззброїти цивільне населення неможливо. Про це Forum'у заявив начальник штабу громадської організації «Національна гвардія України» Володимир Волков.

«Сьогодні на руках знаходиться близько 5 мільйонів стволів. Всі, кому треба була зброя, отримали її. І роззброїти людей неможливо», - заявив він.

Волков вважає, що ухвалена постанова ВРУ №4614 про невідкладну здачі зброї незаконними формуваннями та окремими особами не допоможе вирішити ситуацію, а ще більше ускладнить її. Він стверджує, що це рішення ВРУ посилює внутрішню інструкцію МВС, що залишилася в спадщину ще від СРСР. «Мова йде про жорстке посилення відомчої інструкції... Це механізм для знищення політичних опонентів. Це законодавче закріплення корупції», - стверджує він. Волков упевнений, що Україні потрібен новий закон про зброю.

Крім того, він вважає, що «майданівці» владі більше не потрібні, і тепер вживатимуться всі заходи для їх усунення. «Як мавра, який після того, як зробив справу, має піти, влада використала «майданівців», - резюмував він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258