У Херсонській області розпочало роботу Азово-Чорноморське регіональне управління Державної прикордонної служби України.

Як повідомляє прес-служба Херсонської облдержадміністрації, сьогодні, 3 квітня, відбулися урочистості з нагоди початку роботи управління.

У заході взяли участь голова Держприкордонслужби Микола Литвин, голова Херсонської ОДА Юрій Одарченко, в. о. Херсонського міського голови Володимир Ніколаєнко, ветерани, бійці прикордонного загону, представники правоохоронних структур, учнівська молодь та жителі міста.

«Сім'ї прикордонників тимчасово розмістяться в гуртожитках, надалі разом із керівництвом Державної прикордонної служби України ми шукатимемо будівлі для того, щоб з мінімальними бюджетними витратами обладнати для них гідне житло», - сказав Одарченко.

Також голова облдержадміністрації повідомив, що зараз ведеться робота щодо розвитку адміністративної лінії, умовної прикордонної смуги, яка пролягає між АР Крим і материковою Україною.

До складу Азово-Чорноморського регіонального управління увійшли новоутворені Херсонський, Бердянський прикордонні загони. У складі Херсонського прикордонного загону охорону державного кордону України вже почали відділи прикордонної служби, які раніше були в підпорядкуванні Одеського прикордонного загону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

365