Європейський парламент ухвалияв рішення про скасування плати за роумінг при дзвінках з мобільних телефонів у країнах Євросоюзу.

Рішення набуде чинності до кінця грудня 2015 року у всіх 28-ми країнах ЄС.
«Це прекрасний день я не можу бути задоволена більше. Ми єдині з усіма 28-ма країнами-членами ЄС. Голосування в Європейському парламенті є виграшним для всіх», - сказала віце-президент Єврокомісії з питань цифрових технологій Ніле Кроєс.

«Ніхто не вірив, що нам вдасться дійти до такого рішення всього за півроку. Власне, для цього і повинен існувати ЄС - щоб життя ставало більш легким і менш дорогим. Громадяни виграють, бізнес виграє й уряди виграють від цього», - додала віце-президент Єврокомісії.

За її словами, уряди країн Євросоюзу повинні затвердити це рішення до кінця терміну роботи цього складу Єврокомісії, який закінчується в грудні цього року, передає «УНІАН».

«Рішення набуде чинності в грудні 2015 року - саме перед Різдвом», - сказала Кроєс. За її словами, крім скасування роумінгу скасовується і додаткова плата за користування Інтернетом з мобільних телефонів під час перебування в країнах ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

886