Розвиток і виховання дітей - майбутнього України - мають стати одним із пріоритетів для держави. Про це заявив голова правління «Соціального центру Геннадія Виходцева» Геннадій Виходцев.

«Ситуація, яку ми бачимо сьогодні, дала чітко й ясно зрозуміти, що система позаурочного виховання за роки незалежності була повністю зруйнована. Необхідно відновити роботу і розширити мережу будинків творчості та гуртків, які функціонували при ЖЕКах», - зазначив він.

 
 
За його словами, соціальний центр уже більше чотирьох років працює на Лісовому масиві столиці й об'єднує жителів мікрорайону, які небайдужі до своєї вулиці, району, міста, України. Сьогодні у Соціальному центрі працюють гуртки для дітей, танцювальна студія, а з квітня почне роботу патріотичний клуб.

«Якщо ми, дорослі, не організуємо вільний час наших дітей, їх захопить «вулиця», - каже Виходцев. - Нам потрібна здорова, інтелектуально розвинена нація, здатна вивести Україну на новий рівень розвитку, з тим, щоб наша держава змогла зайняти гідне місце в Європейському Союзі».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

363