З центру столиці приберуть барикади та озброєних людей, а сцену на Майдані Незалежності залишать до виборів президента, мера Києва і депутатів Київради. Про це в коментарі ForUm'у повідомив народний депутат від ВО «Батьківщина» Андрій Павловський.

«У планах міської адміністрації символічно залишити барикади на Грушевського та Інститутській, там, де загинули люди. Але вони не повинні заважати проїзду транспорту. Можливо, сцена залишиться: незабаром президентські та міські вибори, і людям потрібно десь збиратися», - розповів він.

Крім того, Павловський не виключив, що вулиця Хрещатик буде пішохідною. Він вважає, що столичні водії не сприймуть це в багнети, оскільки вже звикли користуватися іншими вулицями для проїзду центром Києва.

На уточнююче запитання, чи дадуть люди втілити плани КМДА в життя, враховуючи, що одна зі спроб прибрати барикади закінчилася конфліктом із застосуванням зброї, Павловський відповів: «З часом будуть прибирати озброєних людей з вулиць, і поступово вирішимо це питання».

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

471