Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко пропонує перейменувати вулицю Каштанову в Деснянському районі столиці на честь загиблого журналіста В'ячеслава Веремія. Про це повідомляє прес-службі КМДА.

«Веремій був убитий в центрі Києва в ніч на 19 лютого. Віддаючи данину глибокої поваги журналісту, який писав на столичну тематику, звертаюся з ініціативою перейменувати вулицю Каштанову в Деснянському районі міста на його честь», - зазначив Бондаренко у своєму листі керівництву Київради.

Згідно з порядком найменування об'єктів міського підпорядкування голова КМДА виступив з пропозицією дати відповідні доручення щодо організації проведення громадського обговорення щодо цього питання.

Бондаренко запропонував провести обговорення у формі електронних консультацій, а також розмістити на офіційному порталі міської влади відповідне інформаційне повідомлення і впродовж 2-х місяців забезпечити збір та узагальнення пропозицій громади про перейменування.

Як повідомляв ForUm , кореспондент відділу «Київ» газети «Вести» В'ячеслав Веремій помер у київській лікарні швидкої допомоги вранці 19 лютого. Напередодні пізно ввечері невідомі в масках відкрили вогонь по журналісту.

2 квітня був затриманий один з учасників угруповання, причетного до вбивства Веремія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

474