Окремі російські телеканали продовжують спотворено подавати інформацію про події в Україні, заявляє прес-служба Держприкордонслужби.

«Цього разу кореспонденти, які співпрацюють з телеканалом «НТВ», попередньо спровокувавши безлади, намагалися дискредитувати кампанію щодо часткової мобілізації до Збройних сил України та підрозділів Держприкордонслужби на Донеччині», - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим, відомство зазначає, що план мобілізації виконується в повному обсязі.

«З покликаними військовослужбовцями проводиться робота щодо вивчення їхнього морально-психологічного стану. Щоденні заняття з фізичної, професійної та вогневої підготовки дозволяють в найстисліші терміни відновити рівень прикордонної та військової майстерності відмобілізованих чоловіків», - зазначили у відомстві, додавши, що вони забезпечені всім необхідним майном і після короткого курсу підготовки спрямовуються в підрозділи охорони кордону.

«Військовослужбовці, які прибули для посилення державного кордону, демонструють високий патріотизм і розуміння відповідальності за захист Батьківщини», - заявили в Держприкордонслужбі.

Таким чином, згаданий сюжет був свідомо спровокований проросійськими журналістами і мав на меті підірвати довіру населення прикордоння в українських військовослужбовців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

497