Станом на 1 квітня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай Українську армію «надійшло вже понад 76 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб для допомоги Збройним силам України. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

З цієї суми 72 мільйони 362 тисячі гривень - грошові перекази на матеріально-технічне забезпечення, інше - на медичне забезпечення Збройних сил України.

Зокрема, з допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку української армії перераховано 18 мільйонів 357 тисяч (усе - на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Після обов'язкового продажу іноземної валюти (50% загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 11,3 тисяч доларів США (гривневий еквівалент - 119,4 тисячі гривень) і 12,25 тисяч євро (гривневий еквівалент - 181 тисяча гривень).

Міністерство оборони, Збройні сили України висловлюють щиру подяку всім небайдужим громадянам, які взяли участь у благодійній акції «Підтримай Українську армію» і продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним силам з метою підвищення їхньої боєздатності та зміцнення обороноздатності держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

235