Міністерство закордонних справ Росії закликало українську владу роззброїти представників «Правого сектору». Відповідну заяву опубліковано на сайті відомства.

Як наголошується в коментарі, у Києві в останні дні багато коментують факти так званого звільнення бойовиками «Правого сектору» своєї штаб-квартири у центрі міста.

«Звичайно, будь-які прояви придушення радикальних екстремістських сил України можна тільки вітати», - зазначили в дипвідомстві.

Разом із тим, як стало відомо, бойовики «Правового сектору» всього лише перебазувалися у свою заміську резиденцію, де продовжують підготовку до ведення екстремістських дій.

«Закликаємо українську владу не обмежитися «бутафорськими» заявами щодо боротьби з радикальними силами в Україні, а вжити рішучих заходів щодо роззброєння бойовиків», - заявили в російському МЗС.

Нагадаємо, ввечері 31 березня у центрі Києва сталася стрілянина. Серед поранених виявився перший заступник глави Київської міськдержадміністрації Богдан Дубас.

Вранці 1 квітня представники «Правого сектору», які перебували в готелі «Дніпро», у супроводі правоохоронців залишили приміщення й організовано вирушили на одну із заміських баз.

Пізніше в готелі, де знаходилася штаб-квартира «Правого сектору», виявлено кілька одиниць зброї та саморобні вибухові пристрої.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272