Міністерство внутрішніх справ опублікує сьогодні ввечері повний внутрішній звіт у «справі Музичка». Про це, як передає кореспондент Forum'у, перед засіданням уряду заявив профільний міністр Арсен Аваков.

«Сьогодні ввечері буде опублікований найповніший звіт внутрішнього розслідування щодо інциденту у Рівному. Він буде безпрецедентно відкритим і після оприлюднення результатів суспільство зможе зробити висновки, хто є хто, хто має рацію, хто винен», - сказав він, додавши, що міліція діяла у правовому полі і у нього немає претензій до силовиків.

Між тим, Аваков уточнив, що в деяких випадках мають місце порушення в частині попереднього опису. «Приміром, спочатку говорилося, що Музичко тікав з місця події, вистрибнув у вікно, а він не вистрибнув, а оббіг маленький будиночок», - сказав він.

Нагадаємо, Верховна Рада створила Тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка.

Як повідомляв ForUm, у ніч з 24 на 25 березня біля Рівного застрелили керівника «Правого сектору» в Західній Україні Олександра Музичка, також відомого як Сашко Білий.

Міліція вважає, що Музичко застрелився. Куля, яку витягли з тіла Сашка Білого, була випущена зі зброї, що була в його руці.


Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

325