НАТО «не може підтвердити» відведення російських військ від кордону з Україною. Про це заявив генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен, відкриваючи планову дводенну зустріч міністрів закордонних справ 28 країн НАТО, головною темою якої стане ситуація навколо України і переоцінка відносин НАТО з Росією.

«Ми, на жаль, не можемо підтвердити повідомлення, що Росія відвела свої війська. Це не те, що ми бачимо», - сказав Расмуссен, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Офіційний представник МЗС РФ Олександр Лукашевич 28 березня заявив, що можливості провести спостережні польоти і наземні інспекції були надані всім, хто побажав ознайомитися з реальним станом справ у прикордонних з Україною районах Росії. «Результатом роботи інспекторів стали офіційні звіти, представлені всім державам - учасникам ОБСЄ», - звернув увагу Лукашевич.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін у телефонній розмові поінформував канцлера Німеччини Ангелу Меркель про рішення щодо часткового відведення російських військ зі східного кордону України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

389