Заступник генерального прокурора України Микола Банчук представив колективу прокуратури нового прокурора Тернопільської області Юрія Гулкевича. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Банчук зазначив, що колегія Генпрокуратури сьогодні очікує від прокурора Тернопільської області вжиття невідкладних заходів щодо виправлення становища в регіоні.

«Боротьба з корупцією, забезпечення конституційних прав громадян є одними з головних завдань, які стоять сьогодні перед органами прокуратури», - підкреслив він.

У свою чергу, новий прокурор області сказав, що усвідомлює всю відповідальність, яка покладена на нього як керівника наглядового відомства, і зазначив, що кожен працівник прокуратури Тернопільської докладатиме всіх зусиль для виконання покладених на органи завдань, утвердження законності та верховенства права в регіоні. «Основним пріоритетом є відновлення довіри до органів прокуратури і цьому може передувати тільки наявність конкретних результатів нашої роботи», - підкреслив він.

Гулкевич в органах прокуратури працює майже 15 років. Пройшов шлях від помічника прокурора до керівника прокуратури Тернопільської області. До цього призначення обіймав посаду прокурора Бучацького району та першого заступника прокурора області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151