Кабінет Міністрів доручив господарсько-фінансовому департаменту свого секретаріату скоротити на 50% кількість легкових автомобілів автопідприємства, що перебуває в його управлінні. Про це йдеться в розпорядженні № 276 від 25 березня.

Згідно з документом, таке рішення ухвалено з метою економного і раціонального використання державних коштів, передають «Українські новини».

При цьому Кабмін доручив міністрові Кабміну Остапові Семераку затвердити порядок використання легкових автомобілів для транспортного забезпечення діяльності уряду та його секретаріату.

Кабмін також рекомендує Державному управлінню справами Апарату Верховної Ради забезпечити скорочення на 50% кількості легкових автомобілів, що здійснюють транспортне забезпечення діяльності Президента, Адміністрації Президента, Держуправління справами, а також Ради.

Як раніше повідомляв ForUm, Кабмін ухвалив постанову щодо економії бюджетних коштів, яка передбачає скорочення кількості заступників у міністерствах та місцевих державних адміністраціях, а також заборону на оплату низки послуг державним коштом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164