Елтон Джон має намір взяти зі своїм партнером Девідом Фернішем офіційний шлюб. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на заяву самого поп-артиста.

За словами співака, він та його коханий проведуть скромну церемонію в травні 2014 року. У рамках майбутнього торжества вони мають намір відзначити остаточну легалізацію одностатевих шлюбів в Англії, яка ухвалила відповідний закон. «Я дуже гордий за Великобританію та її закони, за рухом і видозміною яких ми стежили відтоді, як почався наш роман», - заявив Елтон Джон.

До ухвалення закону про легалізацію одностатевих шлюбів у Великобританії діяли норми, що дозволяють геям і лесбіянкам вступати у так зване громадянське партнерство. Це така форма стосунків людей однієї статі, яка офіційно визнається владою і вважається легальним союзом. У таке партнерство Джон і Ферніш вступили 21 грудня 2005 року, в день, коли відповідний акт був ухвалений у Великобританії, пише «Lenta.ru».

У рамках цього громадянського партнерства Джон і Ферніш завели двох дітей. Хлопчиків Закарі та Елайджу парі народила сурогатна мати.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

452