Головний редактор Цензор.net Юрій Бутусов визнав неправоту своїх слів щодо народного депутата Віталія Хомутинніка.

«Так, я офіційно заявляю - інформація (про Хомутинника - авт.) не підтвердилася», - йдеться в заяві Бутусова на Цензор.net.

Нагадаємо, що минулої неділі Бутусов опублікував заяву, в якій звинуватив голову Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Віталія Хомутинніка в незаконних оборудках з ПДВ.

Народний депутат це категорично спростував і вийшов з ініціативою провести незалежну публічну зустріч з власниками і керівниками компаній - найбільших платників податків України, з представниками Світового банку, Європейської бізнес-асоціації, Американської торговельної палати, а також за участю виконувача обов'язків міністра доходів і зборів Ігоря Білоуса та засобів масової інформації для підтвердження або спростування подібних чуток.

«Віталію Юрійовичу (Хомутиннік - Ред.), Ігоре Олеговичу (Білоус - Ред.), прямо зараз хтось займається чорним налом, відкатами, схемами в податковій. І прикривається вашим ім'ям. І коли я чую ваші слова, що ви не маєте до цього стосунку - я вам вірю. Але, якщо через півроку ми побачимо, що все залишилося як і раніше - то я буду вірити чуткам», - сказав на зустрічі генеральний директор інвестиційної компанії «Конкорд Капітал» Ігор Мазепа.

За результатами зустрічі в комітеті була запущена гаряча лінія для реагування на випадки корупції в податковій та митниці, а подібні зустрічі з бізнесом проводитися щомісяця.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197