Відомий адвокат Віктор Смалій, який під час Євромайдану був політичним в'язнем, вважає, що міністр МВС України Аваков має негайно піти у відставку. Про це Смалій заявив учора ввечері в ефірі «Громадського ТБ».

Так він прокоментував дії Авакова щодо вбивства Олександра Музичка (Сашка Білого), зазначивши, що методи боротьби проти політичних опонентів нової влади стали ще гіршими, ніж за часів Януковича.

За Януковича просто саджали у в'язницю по беззаконню, а за Авакова - просто вбивають.

«Якщо Аваков порядна людина, він негайно подасть у відставку. Вбивали людину (Музичка) співробітники спецпідрозділу «Сокіл», які, до речі, били і вбивали мене. Це бандити, бойовики. За останні дні було затримано величезну кількість громадських активістів. Це міліцейська хунта», - заявив Смалій, повідомляє «Uapress».

Під час ефіру адвокат «Дорожнього контролю» представив проект закону «Про проведення люстрації в Україні» і повідомив, що сьогоднішні структури, які нібито займаються люстрацією, насправді діють поза правим полем.

«Не потрібно говорити неправду, люстраційна перевірка кандидатів в органи МВС і прокуратури не проводиться», - каже Смалій.

За матеріалами «Дорожнього контролю»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

780