Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зобов'язаний прийти в парламент і відзвітувати перед народними депутатами. Про це в коментарі кореспонденту Forum'у заявив позафракційний народний депутат Олесь Доній.

«Ми наполягали, щоб був запрошений міністр внутрішніх справ для звіту у ВР, адже крім вбивства Олександра Музичка (відомого як Сашко Білий. - Ред.), дуже дивного як мінімум, є кілька випадків побиття або вбивств майданівців уже після перемоги Майдану. Це також зона відповідальності чи безвідповідальності МВС, тобто питань до міністра дуже багато», - сказав він.

Нардеп зазначив, що керівництво парламенту не прийняло цю ініціативу.

Доній також упевнений, що Аваков має подати у відставку. «Як на мене, після вбивства Білого оптимально для держави, щоб міністр внутрішніх справ сам подав у відставку, і тоді було б незалежне розслідування, інакше поступово все починає виглядати як із Захарченком (екс-голова МВС. - Ред.), якого влада якомога довше тримала на посаді», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, Верховна Рада створила Тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка.


Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

472