Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що голова Верховної Ради Олександр Турчинов порушує регламент парламенту і дозволяє собі бути не спікером, а пропагандистом. Про це, як передає кореспондент Forum'у, вона заявила у коментарі журналістам.

«Я обурена, що сьогодні Турчинов, порушуючи всі регламенти, взяв на себе роль пропагандиста, не давши слова депутатам, і замість того, щоб виконати вимоги людей поставити питання про відставку Арсена Авакова (в.о. міністра внутрішніх справ. - Ред.), він прийняв інше рішення», - обурилася вона.

Герман упевнена, що вбивство Саші Білого - це політичне вбивство.

На її думку, Авакова потрібно усунути від посади на період розслідування справи.

За словами Герман, люди під стінами парламенту висувають правильні вимоги. «А сьогодні Турчинов назвав цих людей провокаторами. І якщо вони вже людей, які привели їх до влади, називають провокаторами і не дають слова депутатам, а повністю узурпували владу, мікрофон і роблять, що хочуть, то ця влада не протримається і трьох місяців», - вважає вона.

Як раніше повідомляв ForUm , Верховна Рада створила Тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка.


Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

723