МЗС Росії вважає, що «контрпродуктивна ініціатива з резолюцією Генасамблеї тільки ускладнить сприяння врегулюванню внутрішньополітичної кризи в Україні». Про це повідомляється в опублікованому коментарі департаменту інформації і друку російського зовнішньополітичного відомства.

«Закликаємо конструктивно налаштованих і незалежно мислячих учасників міжнародного співтовариства спрямувати зусилля на реальне сприяння стабілізації обстановки в цій країні і проявити повагу до результатів вільного волевиявлення населення Криму, яке вже зіграло свою історичну роль й оскаржувати це марно», - наголошується в коментарі, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Нагадаємо, 27 березня Генеральна асамблея ООН більшістю голосів підтримала резолюцію щодо територіальної цілісності України.

Як раніше повідомляв ForUm, у результаті референдуму про статус Криму, який відбувся 16 березня, 96,77% виборців півострова підтримали його приєднання до Росії.

18 березня Росія, представники Республіки Крим та Севастополя підписали договір про входження півострова до складу РФ.

20 березня Держдума РФ ухвалила рішення про вступ Криму до складу РФ. 21 березня аналогічне рішення ухвалила Рада Федерації Росії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

294