Понад 90% кримських прокурорів залишаються в органах прокуратури. Про це повідомляє прес-служба генпрокуратури РФ.

«Кількість тих, хто виявив бажання працювати в органах прокуратури Криму, становить понад 90 відсотків (832 особи) від загальної кількості працівників, які перебували на службі на 1 січня 2014 року. Аналогічна ситуація і в прокуратурі міста Севастополя, де на колишніх місцях залишилися понад 80 відсотків працівників (208 осіб)», - зазначили у відомстві.

Наразі активно йде процес формування органів прокуратури Республіки Крим та міста Севастополя. Штат наглядового відомства на сьогодні майже повністю укомплектований, заявили в генпрокуратурі.

За даними відомства, «практично всі нечисленні працівники, які залишили свої посади, є вихідцями з різних регіонів України».

Нагадаємо, раніше наказами Чайки були утворені прокуратури Криму, Севастополя та військова прокуратура Чорноморського флоту Російської Федерації, а також призначені виконувачі обов'язків прокурора Республіки Крим та прокурора міста Севастополя.

Виконувач обов'язків генерального прокурора України Олег Махніцький закликав усіх працівників органів прокуратури Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, прокурорів Кримського регіону з нагляду за додержанням законів у військовій сфері зробити все від них залежне для належного виконання покладених на органи прокуратури завдань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

655