Жителі Криму почнуть отримувати російські закордонні паспорти після створення в регіоні всіх необхідних уповноважених структур, заявив у четвер заступник голови Федеральної міграційної служби (ФМС) Росії Сергій Калюжний.

«Закордонні паспорти будуть видаватися трохи пізніше, тому що порядок оформлення закордонного паспорта пов'язаний з процесом узгодження з іншими федеральними структурами - там і судові пристави, і військкомати, МВС та інші органи. Вони зараз створюються, паралельно з нами. Відповідно, як тільки вони будуть створені, ми налагодимо з ними контакти і будемо приймати заяви й оформляти документи. Але цими питаннями займатимуться вже конкретно територіальні структури», - заявив Калюжний в ефірі «Росія-24», повідомляє РІА «Новости».

Згідно з дорученням президента РФ федеральні органи виконавчої влади повинні представити плани зі створення в республіці Крим та місті Севастополі територіальних підрозділів до 29 березня 2014 року.

Як раніше повідомляв ForUm, Європейський Союз заборонив видавати російським громадянам Криму всі види європейських віз, включаючи шенгенські, в посольствах та візових центрах країн ЄС на території РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

760