Загибель керівника «Правого сектору» в Західній Україні Олександра Музичка, також відомого як Сашко Білий, під час затримання міліцією - тривожний сигнал. Таку думку висловив народний депутат від ВО «Свобода» член комітету з питань правоохоронної діяльності Андрій Міщенко.

«Не хочу ставати на один або інший бік, не знаючи точно, як усе було, поширювати неперевірену інформацію, користуватися чутками. Але особисто я вважаю, що тривожний сигнал є», - сказав він.

За словами депутата, насторожує той факт, що офіційна інформація про операцію щодо затримання Музичка різниться. «Тривожний сигнал того, що коментарі МВС відрізняються. То вони кажуть, що він сам себе застрелив, то, що загинув під час перестрілки», - сказав він.

Міщенко наполягає, що уникнути подібних ситуацій в майбутньому допоможе повна і якісна реформа міліції, а також відеофіксація проведених операцій.

Як повідомляв ForUm, у ніч з 24 на 25 березня біля Рівного застрелили керівника «Правого сектору» на Західній Україні Олександра Музичка, також відомого як Сашко Білий.

Міліція вважає, що Музичко застрелився.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

712