Україну чекає нова революція. Про це в коментарі кореспонденту Forum'у заявив нардеп від фракції КПУ Спиридон Кілінкаров.

«Ситуація буде загострюватися, особливо враховуючи економічне становище і, можливо, 2017 року в сторіччя Жовтневої революції або раніше, але я аніскільки не сумніваюся, що революції бути, адже новий уряд працює, як у пісні у більшовиків: «Зруйнований до основи, а потім...», - зазначив він.

На думку Кілінкарова, нинішня влада вважає, що керівництво країною вона отримала остаточно і безповоротно, ігноруючи позицію жителів країни, притому як сходу, так і тих, хто стояв на Майдані. «Люди щодня приходять під парламент, а влада думає, що всі свої питання вирішила. Йде війна всіх проти всіх. Владі потрібно шукати своїх прихильників, а що ми бачимо натомість? Вони кажуть - ми влада і крапка. Їм буде дуже цікаво в цій владі, як у ванній з крокодилом, тобто цікаво, але не довго», - сказав комуніст.

За його словами, посилить невдоволення людей також підвищення тарифів ЖКП та інші кроки влади. «Найближчим часом ми побачимо злиття - схід і захід будуть разом і всі сюди приїдуть і цю людину, яка іменує себе прем'єр-міністром і як заслугу підносить повну капітуляцію перед МВФ, попросять до відповідальності. Люди ж бачать - Януковича немає: дракон убитий, хай живе дракон, тільки він тепер в окулярах і дуже худенький. Якщо влада не зрозуміє своїх помилок, люди будуть ганятися не за комуністами, а за ними - зрадниками», - сказав Кілінкаров.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

818