Внутрішні війська МВС Росії приймуть до свого складу угруповання внутрішніх військ, розташованих на території Криму. Про це заявив журналістам перший заступник міністра, головнокомандувач Внутрішніх військ МВС РФ Микола Рогожкін.

«Зараз перед нами стоїть завдання прийняти до складу внутрішніх військ Росії угруповання на території Криму. Нам належить організувати процес прийому цих військовослужбовців, а також оптимізацію оперативної побудови кадрового складу», - сказав Рогожкін, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Він не уточнив, скільки саме кримських військовослужбовців буде зараховано до складу російських внутрішніх військ. «Все залежить від того, скільки кримчан захоче стати громадянами Росії, оскільки тільки вони можуть служити у Внутрішніх військах», - сказав Рогожкін.

Він зазначив, що перед кримським угрупованням внутрішніх військ стоятимуть такі ж завдання, як і перед іншими з'єднаннями і частинами внутрішніх військ МВС РФ. «Це боротьба з порушниками громадського порядку, яка буде вестися спільно з органами внутрішніх справ, а також охорона важливих державних об'єктів», - додав заступник глави МВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

606