Безтактна манера спілкування доведе коаліцію до розвалу. Про це Forum'у заявив народний депутат від КПУ Спиридон Кілінкаров, коментуючи висловлювання, які дозволив собі в.о. президента, голова ВРУ Олександр Турчинов на адресу лідера коаліційної фракції «УДАР» Віталія Кличка.

«Те, що було висловлено на Погоджувальній раді на адресу лідера фракції - некоректно і нетактовно. Так себе поводити не можна. Це принижує й ображає людину. І якщо це хоч якось сприймається на рівні жорстких опонентів, то на рівні новоствореної коаліції «партнерських відносин» - це просто неприпустимо. І це вже викликало певні наслідки», - підкреслив парламентарій.

Нардеп прогнозує, що подібна манера поведінки Турчинова доведе коаліцію до краху. «Упевнений, такі речі прощатися не будуть. Як би там не було, за Кличком стоїть ціла фракція, яка підтримує своїми голосами уряд. Я спілкуюся з «ударівцями», і вони кажуть, що багато з чим не згодні, особливо в питаннях кадрової політики. І якщо все піде в такому напрямі, ми незабаром побачимо фіаско, розвал коаліції», - попередив він.

Також Кілінкаров додав, що Турчинов, як голова ВР, в.о. президента, зобов'язаний навчитися чути всіх колег по парламенту: «Сьогодні, коли я виступав у парламенті, Турчинов сказав, що подивиться, як проголосує фракція. І я подумав, що якщо він виголосить ще хоч слово, що я повторю його фразу: «Олександре Валентиновичу, потрібно сприймати інформацію з першого разу!». Вже два тижні партія заявляє про бандитське захоплення офісу, а інформація не приймається».

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

648