Президентська кампанія має пройти в рамках морально-етичних норм, відповідно, особистісні випади неприпустимі. Таку думку Forum'у висловив член парламентської коаліції, народний депутат Олесь Доній, коментуючи публічний конфлікт в.о. президента, голови ВРУ Олександра Турчинова та лідера «УДАРу» Віталія Кличка.

«Вважаю, що президентська кампанія, яка почалася, має пройти в рамках морально-етичних норм. Колегам варто рекомендувати зменшити або повністю прибрати моменти особистісного характеру, що не стосуються дій чи бездіяльності владних інституцій, а виключно персональні випади. Сподіваюся, колеги отримають належний урок з дрібних суперечок, і надалі дозволяти собі їх не будуть», - підкреслив нардеп від коаліції.

Доній підкреслив, що конструктивну критику потрібно навчитися приймати: «Деякі міністерства і структури потребують посилення і ротації, як це вже було з міністром оборони. Це факт. Також потрібно розуміти, що в умовах агресії з боку РФ бездіяльність на тій чи іншій посаді - це небезпека. Тому, до дружньої критики громадських організацій, медіа, колег по коаліції потрібно ставитися адекватно, з розумінням, і максимально працювати над виправленням помилок. Потрібно відрізняти антиукраїнські випади і критику, мета якої мобілізація й посилення вертикалі», - зазначив він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

580