Вбивство Олександра Музичка використовується у взаєминах міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і лідера «Правого сектору» Дмитра Яроша. Про це в коментарі Forum'у сказав політтехнолог, президент Центру вивчення маніпулятивних технологій Денис Богуш.

«У ситуації з вбивством Музичка є загальний політичний підтекст. Музичко дуже відомий, і його вбивство використовується у взаєминах Яроша та Авакова. Фактично Ярош є заступником Авакова. Чому вони не змогли домовитись, хто кого бере - для мене велика загадка. Якщо в МВС не узгоджуються дії - мені страшно за цю країну», - сказав Богуш.

Також він зазначив, що в органах внутрішніх справ повинна бути жорстка дисципліна.

«Люди зі зброєю та в масках уже не можуть бігати Україною і займатися рейдерством. Міліція, за ідеєю, має навести лад і захистити громадян від збройних угруповань. Музичко, за моєю інформацією, взагалі був у розшуку. Він був членом збройного угруповання. Те, що він був ще й у «Правому секторі», ускладнює ситуацію. Але час людей з автоматами минув. Якщо ти хочеш служити правді - йди в міліцію.

Зараз дуже багато бандитів з «Правого сектору» вламуються у різних регіонах на територію приватної власності і займаються грабунком. Це пора припиняти», - вважає він.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

935