У Дніпропетровську пікетували центральний офіс народного депутата України Андрія Павелка з вимогою віддати гроші, які він заборгував їм, будучи главою передвиборного штабу «Батьківщини» на парламентських виборах 2012 року, повідомляє «From-ua».

За свідченнями людей, майже 10 тисяч осіб працювали членами дільничних виборчих комісій і спостерігачами від Павелка в Дніпропетровській області, і досі не отримали належну їм суму. Останні три роки вони тільки і роблять, що оббивають пороги, щоб отримати належні їм гроші.

За їхніми словами, вони неодноразово зверталися до самого Павелка, закликаючи до порядності і совісті політика, однак отримали відмову. Численні письмові звернення також не дали ніякого результату. Саме тому вони прийшли висловити своє обурення до офісу нардепа.

Своєю акцією люди хочуть показати всім дніпропетровцям і представникам різних політичних сил, що з Павелком не варто мати справу. І якщо на найближчих виборах хтось вирішить працювати від нього на виборчих дільницях, їх обов'язково обдурять. Крім того, учасники акції мають намір й надалі добиватися виплати їм грошей, аж до звернення в прокуратуру.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206