Партія регіонів стоїть перед дилемою - висувати свого кандидата чи підтримати когось із самовисуванців. Про це в коментарі Forum'у заявив народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов.

«Ми перебуваємо в ситуації, коли кілька кандидатів-регіоналів на сьогодні вже зробили крок у напрямі президентської кампанії шляхом самовисування. Частина з них змушені були це зробити під тиском обставин, щоб задекларувати свою політичну позицію. Ми в складній ситуації: підтримати когось із самовисуванців або висувати свого кандидата», - сказав він.

На думку політика, підтримка партією самовисуванця має негативний бік. «Вийде, що такі члени ПР тягнуть її за собою, а це свідчить про те, що партія запізнюється», - пояснив він.

Також є складнощі з висуненням кандидата безпосередньо від Партії регіонів. Зокрема, за словами Лук'янова, якщо кілька регіоналів братимуть участь у виборах, голоси електорату розпорошаться. «Якщо у нас буде не один сильний кандидат - електорат буде розтягнутий на 3-5 кандидатів, які мають у чомусь схожі позиції», - вважає політик.

«Наше завдання знайти вихід із цієї складної ситуації на з'їзді. Наскільки це вдасться, та яке рішення ухвалить більшість, ми побачимо вже через 3 дні», - резюмував він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195