Народний депутат Сергій Тігіпко подав до Центральної виборчої комісії документи на реєстрацію його кандидатом у президенти.

В інтерв'ю журналістам після подачі документів Тігіпко повідомив, що зареєструвався як самовисуванець, але висловив сподівання, що з'їзд Партії регіонів, який відбудеться цієї суботи, 29 березня, підтримає його кандидатуру.

«Про кандидата в президенти ми поговоримо на з'їзді, І я сподіваюся, що вкотре не перенесуть і він відбудеться у суботу, і там буде дуже принципова розмова, дуже важлива для самої партії, оскільки, на жаль, у багатьох великої довіри до цього з'їзду немає - не відомо, хто приймає рішення про перенесення... Але ми поборемося за партію», - сказав Тігіпко.

Тігіпко підкреслив, що президентські вибори є надзвичайно важливими в умовах, коли спостерігається велика недовіра до владних інституцій, передає «УНІАН».

«Зараз новий президент повинен максимально відновити довіру до влади, і з цього має стабілізуватися ситуація в країні», - сказав Тігіпко.

Він сказав, що не боїться конкуренції на президентських виборах, у тому числі і серед своїх однопартійців. Тігіпко зазначив, що в політиці конкуренція є хорошим стимулом.

«З'їзд вирішить, і після цього кожен буде визначатися», - сказав Тігіпко.

За його словами, у його виборчій програмі велику увагу буде приділено збільшенню повноважень регіонів. «Ми повинні чути те, що відбувається на півдні та на сході», - сказав Тігіпко.

Також він пропонує посилити відповідальність за заклики про відокремлення певних регіонів від України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

594