Прес-служба «Українського вибору» заявляє, що тільки виконання законів України може стати гарантією побудови і розвитку нашої держави на демократичних та правових засадах. Так у Русі прокоментували вимогу Кіровоградського Євромайдану заборонити діяльність «УВ».

«Кіровоградський Євромайдан під час сутичок у Києві відрізнявся поміркованими діями. Заклики до мирного вирішення питань, неприпустимості насильства і кровопролиття вселяли надію, що Кіровоград зможе стати одним із міст, з якого почнеться діалог між регіонами нашої країни», - йдеться в заяві прес-служби.

У Медведчука вважають, що заклики керівників кіровоградського Євромайдану заборонити діяльність «Українського вибору» на території області свідчать про підтримку ідеї федералізації України. «Саме децентралізація влади і перехід до федеративного устрою країни могли б дати можливість місцевій владі ухвалювати такі рішення», - підкреслили в «УВ».

У прес-службі нагадали, що Рух виступає за збереження територіальної цілісності та єдності України і пропонує діяти в рамках Конституції України, стаття 24 якої гласить, що «не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками... політичних, релігійних та інших переконань».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

569