Начальник Генерального штабу України Михайло Куцин домовився з начальником Генштабу Росії Валерієм Герасимовим щодо виведення українських військових частин з озброєнням із Криму.

Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив виконувач обов'язків міністра оборони Ігор Тенюх, виступаючи в парламенті.

«Вчора досягнуті домовленості щодо виведення військових частин із півострова Крим у повному обсязі з озброєнням на штатній основі», - сказав він.

Крім того, він оцінює вартість військового майна у Криму в 11 млрд 439 тис. гривень, а обсяг боєприпасів становить 36 тис. тонн.

Нагадаємо, 24 березня виконувач обов'язків Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 23 березня 2014 року «Про передислокацію військових частин (підрозділів), установ та організацій Збройних сил України, інших військових формувань і правоохоронних органів України з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя в інші регіони України».

Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) доручила Міністерству оборони провести передислокацію військових підрозділів, які перебувають у Криму.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

372