Спецкомісія щодо Криму буде створена найближчим часом, курувати республіку в уряді буде віце-прем'єр Дмитро Козак, заявив на нараді з соціально-економічного розвитку Криму і Севастополя глава російського уряду Дмитро Медведєв.

«Тему Криму вестиме віце-прем'єр Дмитро Миколайович Козак. Відповідна група з колегами була сформована. Вже цим займаються. Найближчим часом буде створена держкомісія під ці цілі», - сказав Медведєв.

Він підкреслив, що всі міністерства і відомства мають перебувати у тісній кооперації, повідомляє РІА «Новости».

За словами прес-секретаря заступника представника уряду Іллі Джуса, призначення віце-прем'єра РФ Дмитра Козака куратором федеральних проектів у Криму є логічним, оскільки він відповідає за регіональну політику.

Нагадаємо, в ході референдуму про статус Криму, який відбувся 16 березня, 96,77% виборців півострова підтримали його приєднання до Росії.

18 березня Росія, представники невизнаної Республіки Крим та Севастополя підписали договір про входження півострова до складу РФ.

20 березня Держдума РФ ухвалила рішення про входження Криму до складу РФ. 21 березня аналогічне рішення ухвалила Рада Федерації Росії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

500