Міністерство закордонних справ України опрацьовує пропозиції щодо реалізації рішення РНБО про запровадження візового режиму з Росією, і готове найближчими днями внести їх на розгляд уряду. Про це заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, пише «ЛІГАБізнесІнформ».

«Головною метою запровадження візового режиму є гарантія безпеки, захист життя і здоров'я громадян України всіх національностей», - сказав Перебийніс.

Нагадаємо, 19 березня секретар РНБО Андрій Парубій повідомив про запровадження візового режиму з Росією у зв'язку з подіями в Криму.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що поспішати із запровадженням візового режиму і переходом до поїздок у Російську Федерацію за закордонними паспортами не варто.

Кремль відмовився коментувати цей намір української влади до отримання офіційного попередження, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Міністерство закордонних справ Російської Федерації висловило здивування і жаль з приводу наміру України запровадити візовий режим з Росією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

757