Президент Росії Володимир Путін підписав розпорядження про визнання військових звань і дипломів військовослужбовців України, які побажали перейти на службу в ЗС РФ.

З такою ініціативою до глави держави звернувся міністр оборони Сергій Шойгу.

«Цей документ, який ми хотіли підписати сьогодні, про визнання військових звань та військової освіти для офіцерів, які проходять службу в Збройних силах України, і які виявили бажання проходити службу у Збройних силах РФ, а також інших силових структурах, зокрема МВС і ФСБ», - пояснив Шойгу, представляючи проект розпорядження, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

«Це дасть можливість приймати людей на службу за контрактом до того часу, як будуть вирішені всі формальності, включаючи отримання громадянства», - уточнив Путін.

Путін також підписав розпорядження про відродження в Севастополі Вищого військово-морського училища імені Нахімова, а також про створення в Криму президентського кадетського училища.

Нагадаємо, 18 березня Росія, представники невизнаної Республіки Крим та Севастополя підписали договір про входження півострова до складу РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

620