Рахунки української кондитерської корпорації Roshen у Росії арештовано. Про це повідомляє «ИТАР-ТАСС» з посиланням на прес-секретаря корпорації Інну Петренко.

«14 березня був накладений арешт на наші рахунки у Росії», - сказала вона.

Петренко також повідомила, що Roshen призупинила виробництво на російських підприємствах, які знаходяться в Липецьку, з 19 березня на тиждень. «Робота призупинена у зв'язку з тим, що вчора на наших липецьких підприємствах проводилися огляди представниками головного управління МВС Росії по місту Москві на підставі порушеної кримінальної справи, яку ми, зі свого боку, вважаємо сфабрикованою. В таких умовах виробляти продукцію неможливо», - пояснила вона.

За словами Петренко, кримінальну справу порушено щодо ТОВ «Рошен», юрособа корпорації зареєстрована на території Росії в місті Липецьку, і ВАТ «ЛКФ «Рошен». При цьому представник компанії поки не розкрила інформацію про те, у зв'язку з чим така справа порушена.

Раніше стало відомо про те, що робота російської кондитерської фабрики українського концерну Roshen, розташованої в Липецьку, призупинена.

Липецький інформаційний портал Gorod48 повідомляв, що 19 березня вранці у Липецьку вхід на кондитерську фабрику Roshen був заблокований вантажівкою ОМОНу і поліцейським «УАЗом». Робітників на територію липецької фабрики не пускали.

Липецьке підприємство входить в українську кондитерську компанію Roshen, яка підконтрольна структурам підприємця Петра Порошенка. Раніше Порошенко заявляв ЗМІ, що надавав допомогу учасникам Євромайдану в Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

463