Державна автомобільна інспекція має намір обговорити з громадськістю питання про підвищення порогу обмеження швидкості руху на магістральних вулицях Києва до 80 км/год. Про це сказав журналістам заступник начальника управління ДАІ Києва Олександр Ткаченко.

«Департамент Державтоінспекції, дослухаючись до думки громадськості, винесе це питання на обговорення, і коли ми його обговоримо, буде ухвалено рішення «за» чи «проти», - сказав він.

Ткаченко зазначив, що при цьому необхідно враховувати думки не тільки водіїв автомобілів, але й пішоходів, велосипедистів та мотоциклістів, оскільки насамперед необхідно думати про збереження здоров'я та життя киян, передають «Українські новини».

Крім того, остаточне рішення щодо вулиць, які потраплять під підвищення швидкості, також буде ухвалено після проведення обговорень.

За словами Ткаченка, обговорити це питання кияни зможуть на офіційному сайті управління ДАІ Києва, зокрема свою думку висловили вже близько 40 тис. киян.

Як повідомляло агентство, ДАІ ініціює підвищення порогу обмеження швидкості руху на магістральних вулицях Києва до 80 км/год.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

784