Біля будівлі Комітетів Верховної Ради на вулиці Садовій у центрі Києві зібралися протестувальники проти дій народних депутатів від ВО «Свобода», які силою змусили в.о. директора Національної телекомпанії України Олександра Пантелеймонова написати заяву про відставку. Про це повідомляє кореспондент Forum'у.

 
 
Протестувальники поспілкувалися з прес-секретарем партії Олександром Аронцем і передали йому відкритого листа з підписами учасників акції, якого той пообіцяв передати лідерові фракції Олегу Тягнибоку.
 
 
Люди тримали плакати з написами «За свободу без хамства», «Депутати, здайте мандати», «Тягнибок, а може, ви запроданці» та ін.
 
 
Як повідомляв ForUm , Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження за фактом дій народних депутатів від ВО «Свобода» у Національній телекомпанії України.

18 березня група народних депутатів - Ігор Мірошниченко, Богдан Бенюк, Андрій Іллєнко - скоїла напад на в.о. голови НТКУ Олександра Пантелеймонова. На відео, яке потрапило в мережу Інтернет, видно, як народні депутати силоміць посадили Пантелеймонова в крісло і били його по обличчю та голові.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

951